Ρυθμίσεις οφειλών σε 120 ή 240 δόσεις

Ρυθμίσεις οφειλών στην εφορία

Στην TOTAL δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στις ρυθμίσεις οφειλών και παρακολουθούμε οποιαδήποτε νέα διαδικασία η οποία μπορεί να απευθύνεται σε επιχειρήσεις ή ιδιώτες. 

Γνωρίζουμε ότι πρόκειται για θέμα με έντονο ενδιαφέρον, καθώς η νεα ρύθμιση εφορια, η ρύθμιση οφειλών σε δήμους αλλά και σε ασφαλιστικά ταμεία αποτελεί προτεραιότητα για χιλιάδες νοικοκυριά. 

Τα συσσωρευμένα χρέη μπορεί να οδηγήσουν ακόμη και σε  κατάρρευση της επιχειρηματικής σας δραστηριότητας ή να έχουν αρνητικό αντίκτυπο στην οικογενειακή και προσωπική σας ζωή. 

Γι’ αυτό και το εξειδικευμένο προσωπικό μας μελετά για τη ρύθμιση οφειλών σε ασφαλιστικά ταμεία και εφορία, ώστε να είμαστε σε θέση να σας καθοδηγήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο επιτρέποντας σας να αποκτήσετε και πάλι τον έλεγχο της ζωής σας. 

Κάντε το πρώτο βήμα στις ρυθμίσεις οφειλών

Εμείς στην TOTAL πιστεύουμε ότι η σωστή εκπροσώπηση σας είναι το πρώτο και σημαντικότερο βήμα, ώστε να πραγματοποιηθούν σωστά οι ρυθμίσεις οφειλών στην εφορία ή στα ασφαλιστικά ταμεία, καθώς και η επανένταξη των χαμένων σας ρυθμίσεων σε μια νέα ρύθμιση οφειλών σε ασφαλιστικά ταμεία και εφορία. 

Πιο συγκεκριμένα:

 • Αναλύουμε τα κριτήρια, που περιλαμβάνονται στο ΦΕΚ των ενεργών ρυθμίσεων και αξιολογούμε ποιες οφειλές μπορούν να μπουν σε ρύθμιση. Το αποτέλεσμα είναι οι ενδιαφερόμενοι να μη χάνουν πολύτιμο χρόνο.  
 • Αποκωδικοποιούμε τις προϋποθέσεις, ώστε να μπορέσουμε να κατευθύνουμε κάθε δικαιούχο στη σωστή ρύθμιση. Εξασφαλίζουμε έτσι την καλύτερη λύση για την κάθε περίπτωση.

Αν ενδιαφέρεστε για ρυθμίσεις οφειλών στην εφορία, στους δήμους, είτε για ρύθμιση ΕΦΚΑ ή ρύθμιση ΟΑΕΕ με αρμόδιο φορέα το Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών (ΚΕΑΟ),  

εμείς θα αναλάβουμε να ολοκληρώσουμε σωστά, γρήγορα και υπεύθυνα τη διαδικασία.  

Στάδια και διαδικασίες για ρυθμίσεις σε εφορία και δήμους

Στην TOTAL, χάρη στο δίκτυο των έμπειρων συνεργατών μας, αναλαμβάνουμε να ολοκληρώσουμε κάθε στάδιο της διαδικασίας για τη ρύθμιση οφειλών στην εφορία, ρύθμιση οφειλών σε δήμους, αλλά και για ρύθμιση οφειλών σε 240 δόσεις, στο πλαίσιο του εξωδικαστικού μηχανισμού

Πιο συγκεκριμένα: 

 • Πραγματοποιούμε άμεσα έλεγχο των οφειλών γιατί  πολλές φορές οι ενδιαφερόμενοι δεν γνωρίζουν επακριβώς τις οφειλές τους.
 • Προσδιορίζουμε ποιες είναι οι δυνατότητες ένταξης ή επανένταξης των οφειλών σε ρύθμιση, ανάλογα με τις διατάξεις, που υπάρχουν τη δεδομένη στιγμή.
 • Καθοδηγούμε κάθε πελάτη μέχρι την εξόφληση των δόσεων και στη συνέχεια προχωράμε στη διαδικασία άρσης προσημειώσεων σε ακίνητα ή δεσμεύσεων σε τραπεζικούς λογαριασμούς. 
 • Διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό με μακροχρόνια εμπειρία για κάθε υπόθεση που θα μας εμπιστευθείτε. Άλλωστε, ορισμένες διαδικασίες μπορούν να πραγματοποιηθούν μόνο από αρμόδιο επαγγελματία, όπως ο εξωδικαστικός μηχανισμός, για τον οποίο απαιτείται παρουσία δικηγόρου. 

Ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών στα ασφαλιστικά ταμεία και εφορία

Ανά περιόδους ανακοινώνονται νέες ρυθμίσεις οφειλών ή αναβιώνουν παλαιότερες, ώστε οφειλέτες που τις έχασαν να μπορέσουν να επωφεληθούν και πάλι. 

Πρόκειται για ρυθμίσεις οφειλών στην εφορία, ρύθμιση ΕΦΚΑ, ρύθμιση ΟΑΕΕ, αλλά και για οποιαδήποτε ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών στα ασφαλιστικά ταμεία. Επίσης ρυθμίσεις που αφορούν οφειλές που προέκυψαν από εργοδοτικές εισφορές είτε πρόστιμα ΙΚΑ.

Τη συγκεκριμένη περίοδο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας ζητώντας πληροφορίες, καθώς υπάρχουν ρυθμίσεις με 36 έως και 120 δόσεις, στις οποίες μπορεί να ενταχθεί ή να επανενταχθεί πλήθος οφειλετών. 

120 δόσεις τελευταια νεα

 • Την αναβίωση της ρύθμισης των 120 δόσεων, καθώς και της ρύθμιση των 72 δόσεων της περιόδου της πανδημίας. Σε αυτήν εντάσσονται όσοι είχαν χάσει ευνοϊκές ρυθμίσεις του ν. 4611/2019 (120 δόσεις) και του ν. 4756/2020 (COVID 72 δόσεις) κεαο ρυθμιση.
 • Αλλά και για μία νέα ρύθμιση οφειλών από 36 έως 72 δόσεις. Η συγκεκριμένη αφορά οφειλές, που δημιουργήθηκαν την περίοδο από τον Σεπτέμβριο 2021 έως και τον Δεκέμβριο 2022, την περίοδο της ενεργειακής κρίσης.

Στην TOTAL μπορούμε να ελέγξουμε εάν μπορείτε να υπαχθείτε στις συγκεκριμένες ρυθμίσεις ή σε οποιαδήποτε άλλη ρύθμιση ανακοινωθεί στο μέλλον. 

Αναλαμβάνουμε τη διαδικασία για οποιαδήποτε ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών στα ασφαλιστικά ταμεία βρίσκοντας την καλύτερη λύση για τη δική σας περίπτωση. 

Ρύθμιση οφειλών σε 240 δόσεις 

Στην TOTAL αναλαμβάνουμε, επίσης, τη διαδικασία για ένταξη στον εξωδικαστικό μηχανισμό που αφορά ρύθμιση οφειλών σε 240 δόσεις προς την εφορία και γενικότερα προς φορείς του δημοσίου και προς πιστωτικά ιδρύματα. Μάλιστα, υπό προϋποθέσεις η συγκεκριμένη ρύθμιση μπορεί να αφορά έως και 420 δόσεις. 

Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας θα σας εξηγήσουν κάθε βήμα της διαδικασίας, αλλά και τις προϋποθέσεις και τα κριτήρια, που πρέπει να ισχύουν σε κάθε περίπτωση. 

Ρυθμίσεις οφειλών σε δήμους 

Αναλαμβάνουμε τη διεκπεραίωση της διαδικασίας για τη ρύθμιση οφειλών σε δήμους. Συγκεκριμένα, δίνεται η δυνατότητα ρύθμισης οφειλών σε έως και 72 δόσεις. Η ρύθμιση αυτή αφορά οφειλές από: 

 • Δημοτικά τέλη καθαριότητας και φωτισμού.
 • Τέλος Ακίνητης Περιουσίας (ΤΑΠ).
 • Πρόστιμα παραβάσεων του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (ΚΟΚ).
 • Δημοτικό Φόρο Ηλεκτροδοτούμενων Χώρων.
 • Τέλη ύδρευσης και αποχέτευσης που επιβάλλονται από δημοτικές επιχειρήσεις.
 • Τέλη κοιμητηρίων.
 • Τέλη επί των ακαθάριστων εσόδων κέντρων διασκέδασης, εστιατορίων.

Οι συνεργάτες της TOTAL σας συμβουλεύουν και σας καθοδηγούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να πετύχετε τις ευνοϊκότερες ρυθμίσεις για εσάς. Παρακολουθούμε κάθε νέα εξέλιξη και είμαστε πάντα δίπλα σας για να βρούμε την καλύτερη λύση.

Πως μπορώ να δω αν χρωστάω στην εφορία

Επικοινωνήστε με την εταιρεία TOTAL και εκφράστε το ενδιαφέρον σας για την ρύθμιση των οφειλών σας στην εφορία. Μπορείτε να τους καλέσετε ή να στείλετε email για να ζητήσετε πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες που παρέχουν και τη διαδικασία που ακολουθούν.

Θα πρέπει να παράσχετε στην TOTAL τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τις οφειλές σας, τα εισοδήματά σας και άλλα σχετικά στοιχεία που απαιτούνται για τον υπολογισμό των οφειλών και την υποβολή της αίτησης ρύθμισης.

Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες της TOTAL θα αναλάβουν τη διαδικασία για λογαριασμό σας. Θα προσδιορίσουν τις δυνατότητες ένταξης ή επανένταξης των οφειλών σας σε ρύθμιση ανάλογα με τις διατάξεις που ισχύουν τη δεδομένη στιγμή.

Οι συνεργάτες της TOTAL θα σας καθοδηγήσουν σε κάθε στάδιο της διαδικασίας, από τον υπολογισμό των οφειλών μέχρι την εξόφληση των δόσεων. Επίσης, θα σας ενημερώνουν για την πρόοδο και τις εξελίξεις της υπόθεσής σας.

Τέλος, θα επικοινωνήσουν μαζί σας για να σας ενημερώσουν για τα αποτελέσματα της ρύθμισης και τυχόν άλλες λεπτομέρειες που αφορούν την κατάσταση των οφειλών σας.

FAQ: Συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις

Πώς μπορώ να μάθω αν είμαι επιλέξιμος για τις ρυθμίσεις οφειλών;

Επικοινωνήστε με την TOTAL για να πραγματοποιήσετε έλεγχο των οφειλών σας και να διαπιστώσετε αν είστε επιλέξιμος για κάποια από τις διαθέσιμες ρυθμίσεις.

Ποια είναι η διαδικασία ένταξης στον εξωδικαστικό μηχανισμό με ρύθμιση σε 240 δόσεις;

Η TOTAL αναλαμβάνει να διεκπεραιώσει τη διαδικασία για την ένταξη σας στον εξωδικαστικό μηχανισμό με ρύθμιση οφειλών σε 240 δόσεις προς την εφορία, τους φορείς του δημοσίου και τα πιστωτικά ιδρύματα. Εξειδικευμένο προσωπικό θα σας εξηγήσει τη διαδικασία και τις προϋποθέσεις που πρέπει να ισχύουν στην περίπτωσή σας.

Υπάρχουν προθεσμίες για τις ρυθμίσεις οφειλών;

Ναι, οι ρυθμίσεις οφειλών μπορεί να έχουν περιορισμένες προθεσμίες. Επικοινωνήστε με την TOTAL για να μάθετε τις τρέχουσες προθεσμίες και να επωφεληθείτε από τις ευνοϊκές ρυθμίσεις που είναι διαθέσιμες.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ εξωδικαστικής και δικαστικής ρύθμισης οφειλών;

Η εξωδικαστική ρύθμιση οφειλών είναι μια διαδικασία που γίνεται εκτός δικαστικού συστήματος, με τη συμφωνία των εμπλεκομένων μερών και χωρίς την ανάγκη δικαστικής επέμβασης. Απευθύνεται σε πελάτες που επιθυμούν να λύσουν τις οφειλές τους ειρηνικά. Από την άλλη, η δικαστική ρύθμιση ενεργείται μέσω των δικαστικών αρχών και εμπλέκει δικαστήρια και δικαδόσεις.

Ποιες είναι οι πιθανές συνέπειες αν δεν ρυθμιστούν οι οφειλές;

Αν δεν ρυθμιστούν οι οφειλές, οφείλετε να αντιμετωπίσετε πιθανές συνέπειες όπως πρόστιμα, επιβολή καθυστερούμενων τόκων, επιδοτήσεις περιορισμένης πρόσβασης σε κοινωνικά προνόμια, και δυνατότητα κατάσχεσης τραπεζικών λογαριασμών ή ακίνητης περιουσίας.

Τι πλεονεκτήματα προσφέρουν οι ρυθμίσεις οφειλών σε δόσεις;

Οι ρυθμίσεις οφειλών σε δόσεις προσφέρουν τη δυνατότητα στους χρεωστές να εξοφλούν τις οφειλές τους με άνεση και βάσει των οικονομικών δυνατοτήτων τους. Αυτό επιτρέπει την αποφυγή πιέσεων και των παρεπόμενων συνεπειών που προκύπτουν από την υψηλή οφειλή σε μια φορά.

Πώς θα μάθω αν η αίτησή μου για ρύθμιση οφειλών έχει εγκριθεί;

Αφού υποβάλλετε την αίτησή σας για ρύθμιση οφειλών, η TOTAL θα εξετάσει τα στοιχεία και θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας ενημερώσει για το αποτέλεσμα της αίτησής σας.