Αδειοδοτήσεις

Στην TOTAL είμαστε δίπλα σας σε κάθε επιχειρηματικό σας σχέδιο αναλαμβάνοντας την έκδοση των απαιτούμενων αδειών για τη λειτουργία της επιχείρησης σας. Μαζί με τους συνεργάτες μας σας καθοδηγούμε και σας υποστηρίζουμε από τα πρώτα κιόλας στάδια σύλληψης της επιχειρηματικής ιδέας μέχρι την τελική άδεια λειτουργίας.

Ενδεικτικά, αναλαμβάνουμε αδειοδοτήσεις για:

 • Γνωστοποίηση καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφέ, αναψυκτήρια, μπαρ, εστιατόρια, ταβέρνες).
 • Καταστήματα υπηρεσιών υγειονομικού ενδιαφέροντος (κουρεία, κομμωτήρια και κέντρα αισθητικής.
 • Κέντρα εκπαίδευσης (ΚΔΒΜ, ΚΔΑΠ, Φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης και ξένων γλωσσών).
 • Βιομηχανικά κτίρια.
Επιπλέον, αναλαμβάνουμε ειδικές άδειες αμμοληψίας, ανακύκλωσης, ανακύκλωσης αδρανών υλικών, αλλά και γεωτρήσεων.
Γνωρίζουμε πως οι διαδικασίες που απαιτούνται για τις αδειοδοτήσεις επιχειρηματικών δραστηριοτήτων είναι περίπλοκες και η επιτυχής έκδοσή τους εξαρτάται από πολλούς και διαφορετικούς παράγοντες.

Μπορεί να είναι είτε μια τυπική, απλή και σύντομη διαδικασία, είτε να αποδειχθεί χρονοβόρα και πολύπλοκη, καθώς εξαρτάται από το είδος της άδειας που θέλετε να εκδώσετε. Γι’ αυτό η συνεργασία σας με μία εταιρεία συμβούλων όπως η TOTAL μπορεί να αποβεί καταλυτική για την πορεία της επιχείρησης σας.

Πίνακας περιεχομένων

Ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών

Προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών σχετικών με αδειοδοτήσεις δίνοντας σας τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε τα επιχειρηματικά σας σχέδια.

Εγγυόμαστε ότι κάθε βήμα της διαδικασίας γίνεται με απόλυτη διαφάνεια, συνεχή ενημέρωση και χωρίς αδικαιολόγητες καθυστερήσεις μέχρι να λάβετε την επιθυμητή άδεια λειτουργίας.

Εμείς αναλαμβάνουμε το πολυσύνθετο γραφειοκρατικό κομμάτι, ώστε εσείς να μπορέσετε να αφοσιωθείτε στη δημιουργία μιας υγιούς επιχείρησης.

Τι παρέχουμε στον επιχειρηματία

Στην TOTAL υποστηρίζουμε τον κάθε επιχειρηματία, που απευθύνεται σε μας παρέχοντας ουσιαστική βοήθεια στα ζητήματα που τον απασχολούν όσον αφορά τις Αδειοδοτήσεις.

Μελέτες, αυτοψίες, δικαιολογητικά, τοπογραφικά, άδειες χρήσης κοινόχρηστου χώρου από το δήμο, ειδικές προδιαγραφές και χαρακτηριστικά της κάθε επιχείρησης, συμπεριλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, στις υπηρεσίες που παρέχουμε.
 • Πραγματοποιούμε την απαιτούμενη έρευνα και εξηγούμε στον επιχειρηματία κάθε στάδιο της διαδικασίας προς την αδειοδότηση, είτε πρόκειται για άδεια λειτουργίας καταστήματος είτε για άλλου είδους άδεια επιχείρησης.
 • Κάνουμε αυτοψία στο χώρο, που επιθυμείτε να δημιουργηθεί η επιχείρηση σας.
 • Ελέγχουμε την καταλληλότητα του χώρου και σας ενημερώνουμε για το είδος της άδειας ή των αδειών, που απαιτούνται.
 • Αναλαμβάνουμε να διεκπεραιώσουμε όλες τις διαδικασίες και τους ελέγχους από Υγειονομικό, Πολεοδομία, Πυροσβεστική, δήμους ή όπου αλλού απαιτείται.
 • Συγκεντρώνουμε όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά σε κάθε φάση της διαδικασίας για να εκδοθεί άδεια λειτουργίας καταστήματος, άδεια εγκατάστασης ή ότι άλλο απαιτείται.
 • Έχουμε το συντονισμό όλων των ειδικοτήτων, που συμμετέχουν στις διαδικασίες για να εκδοθεί, μεταξύ άλλων, άδεια λειτουργίας, σύστασης εταιρείας, εγκατάστασης ή ίδρυσης.
 • Παρακολουθούμε όλη την πορεία μέχρι να εκδοθεί το κάθε είδος άδειας, όπως η άδεια λειτουργίας, ώστε να επέμβουμε όπου υπάρχει ανάγκη.
 • Κάθε διαδικασία πραγματοποιείται από εξειδικευμένο προσωπικό, ώστε να μην υπάρχουν παραλείψεις.
 • Γνωρίζουμε κάθε καινούργια νομοθεσία, που αφορά άδεια μαγαζιού, άδειες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος είτε γενικότερα άδεια λειτουργίας επιχείρησης οποιουδήποτε είδους.
 • Αναλαμβάνουμε και υφιστάμενες επιχειρήσεις, στις οποίες έχουν εντοπιστεί αυθαιρεσίες, ώστε να εναρμονιστούν με την ισχύουσα νομοθεσία.

Πλεονεκτήματα της συνεργασίας με την TOTAL

Στην TOTAL διαθέτουμε ένα άριστα καταρτισμένο δίκτυο συνεργατών. Μαζί αναλαμβάνουμε να φέρουμε εις πέρας οποιαδήποτε διαδικασία σχετίζεται με αδειοδοτήσεις.

Η διαδικασία για να εκδοθεί η άδεια λειτουργίας καταστήματος ή η άδεια εγκατάστασης μπορεί να είναι δύσκολη υπόθεση. Ένα μικρό λάθος σε μία από τις πολλές αιτήσεις μπορεί να σας καθυστερήσει ή να σας αποκλείσει από τον τύπο της άδειας, που θέλετε να αποκτήσετε.

Επιπλέον, ανάλογα με το είδος και το μέγεθος της δραστηριότητας ή τα χωροταξικά χαρακτηριστικά της τοποθεσίας απαιτείται η τήρηση των αντίστοιχων προδιαγραφών και η συμμόρφωση προς το εκάστοτε νομικό πλαίσιο.

Αυτό σημαίνει πως για κάθε άδεια λειτουργίας επιχείρησης υπάρχει και η αντίστοιχη διαδικασία, που πρέπει να ακολουθηθεί.
Επιλέγοντας την TOTAL για Αδειοδοτήσεις έχετε μία σειρά από πλεονεκτήματα:
 • Εξοικονομούμε για εσάς χρόνο, καθώς αναλαμβάνουμε όλη τη διαδικασία, που απαιτείται προκειμένου να εκδώσετε την άδεια λειτουργίας επιχείρησης ή κάθε τύπου άδεια, που χρειάζεστε.
 • Γνωρίζουμε τις υπηρεσίες και τους φορείς, στους οποίους πρέπει να απευθυνθούμε.
 • Διαθέτουμε εξειδικευμένες γνώσεις και άριστη κατανόηση του αντικειμένου.
 • Αναλαμβάνουμε να εκδώσουμε άδεια λειτουργίας τόσο για νέες επιχειρήσεις όσο και για υφιστάμενες.
 • Σας βοηθάμε όχι μόνο στην απόκτηση, αλλά και στην ανανέωση των απαιτούμενων αδειών, αναλαμβάνοντας διαδικασίες για τροποποιήσεις και συμμόρφωση με νέους κανονισμούς.
 • Αφιερώνουμε χρόνο για να κατανοήσουμε τα επαγγελματικά σας σχέδια, ώστε να βρούμε τη βέλτιστη επιλογή ανάλογα με τις ανάγκες σας.
 • Σεβόμαστε την επένδυση σας και εργαζόμαστε με βασικό γνώμονα τη διασφάλιση των συμφερόντων σας.

Τιμούμε την εμπιστοσύνη σας

Στην TOTAL ξεχωρίζουμε χάρη στις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, που παρέχουμε, για τη μεθοδικότητα μας, αλλά και για τη διαρκή επιμόρφωση των στελεχών και συνεργατών μας. Η εμπειρία μας στο χώρο των οικονομικών υπηρεσιών, για περισσότερα από 30 χρόνια, μας έχει δώσει το προβάδισμα στις προτιμήσεις των επιχειρηματιών.

Ξέρουμε ότι εξαιτίας των συνθηκών που επικρατούν στην αγορά δεν επιτρέπεται να χάνεται πολύτιμος χρόνος και να γίνονται άσκοπα έξοδα. Συμμεριζόμαστε την αγωνία σας και αναγνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι να λειτουργήσει η επιχείρηση σας τη στιγμή που έχετε σχεδιάσει.

Τιμούμε την εμπιστοσύνη σας και συνεχίζουμε με το μέγιστο των ικανοτήτων μας, ώστε να στεκόμαστε δίπλα σας, άξιοι συνεργάτες των επιχειρήσεων σας.