«Τουρισμός για όλους»: Το νέο ψηφιακό πρόγραμμα ύψους 30 εκατομμυρίων που θα επιδοτήσει 200.000 άτομα - TES - Total Economic Solutions

9 Μαΐου, 20220

Στα θετικά μηνύματα από το πεδίο του τουρισμού για τη φετινή χρονιά αναφέρεται σε συνέντευξή της στο ethnos.gr η υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη, επισημαίνοντας πως η διαφαινόμενη αυτή δυναμική πορεία «είναι η ασπίδα μας για την αντιμετώπιση κάθε κρίσης».

Σε συνέντευξη της στο ethnos.gr αναφέρεται σε ένα νέο, ψηφιακό και πιο ευέλικτο πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους» ύψους 30 εκατομμυρίων που θα προσφέρει επιδότηση τουριστικών δαπανών για 200.000 άτομα.

Παράλληλα η Σ. Ζαχαράκη υπογραμμίζει πως την Τρίτη θα πραγματοποιηθεί μια νέα δόση πληρωμών για το πρόγραμμα του 2021. Πάνω από 2 εκατομμύρια θα πληρωθούν σε ξενοδοχεία και τουριστικά γραφεία με στόχο να γίνονται πληρωμές ανά 15 ημέρες, μέχρι την αποπληρωμή του πλήρους ποσού.

Τέλος μια σειρά κινήσεων είναι στα σκαριά για την ενίσχυση του προσωπικού του ελληνικού τουρισμού. Όπως σημειώνει η Σ. Ζαχαράκη θα υλοποιηθεί ένα μαζικό πρόγραμμα 20.000 θέσεων για αναβάθμιση δεξιοτήτων εργαζομένων στον τουρισμό και ανέργων μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης, ενώ συντονισμένες κινήσεις γίνονται για την αναδιοργάνωση της τουριστικής εκπαίδευσης.

Διαβάστε περισσότερα στο ethnos.gr

https://www.ethnos.gr/Politics/article/206915/sofiazaxarakhhdynamikhporeiatoytoyrismoyfetosaspidagiathnantimetopishkathekrishs

 

Total Economic

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Yποχρεωτικά πεδία επισημαίνονται με *

ΧάρτηςΠως θα μας βρείτε

Είμαστε παντού...Social links
Κάντε μας like και follow στα social media, για να μαθαίνετε πρώτοι νέα και εξελίξεις.
Total Economic SolutionsTES
Προσφέρουμε μια ποικιλία οικονομικών, λογιστικών και νομικών υπηρεσιών.
ΧάρτηςΠως θα μας βρείτε

Είμαστε παντού...Social links
Κάντε μας like και follow στα social media, για να μαθαίνετε πρώτοι νέα και εξελίξεις.

Total Economic Solution 2017-2020 | All Rights Reserved.

Total Economic Solution 2017-2020 | All Rights Reserved.