Πώς μπορείτε να κάνετε εξόφληση τα χρέη στην εφορία; - TES - Total Economic Solutions

23 Φεβρουαρίου, 20210

Οι φορολογούμενοι, πλέον, έχουν τη δυνατότητα να εξοφλήσουν τις φορολογικές τους υποχρεώσεις από εναλλακτικά ψηφιακά τραπεζικά δίκτυα, εκτός καταστημάτων, αλλά και με πολλούς εναλλακτικούς τρόπους μέσω του διαδικτύου.

Για την ακρίβεια, οι φορολογούμενοι μπορούν να εξοφλούν μέσω του Taxisnet, χωρίς να απαιτείται η μετάβασή τους σε υποκατάστημα τράπεζας, οφειλές προς το Δημόσιο, ρυθμισμένες ή μη, με τη χρήση των καρτών τους.

Επιπλέον, έχουν τη δυνατότητα εξόφλησης μέσω του mobile και του internet banking, υπηρεσία την οποία διαθέτουν όλες οι τράπεζες. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αριθμός των ενεργών χρηστών ξεπερνάει τα τρία εκατομμύρια συναλλασσόμενους για την κάθε μια κατηγορία. Έτσι επιτυγχάνεται η αποφυγή του συγχρωτισμού στα καταστήματα.

Σύμφωνα με τα σχετικά στοιχεία, οι πληρωμές λογαριασμών, τηλεφώνου, ηλεκτρικής ενέργειας, ύδρευσης, δημοσίου (εφορία, ασφαλιστικοί φορείς κ.α.), μπορούν να γίνουν εύκολα, γρήγορα και το κυριότερο με ασφάλεια από το σπίτι. Υπογραμμίζεται ότι όσοι συναλλασσόμενοι δεν είναι εξοικειωμένοι με τις νέες τεχνολογίες έχουν τη δυνατότητα να απευθυνθούν στα κέντρα τηλεφωνικής εξυπηρέτησης, προκειμένου να εκτελέσουν ένα μεγάλο πλήθος συναλλαγών.

Το ΑΠΕ αναφέρει σχετικά με το θέμα ότι οι πελάτες μπορούν να εξυπηρετούνται σε ένα από τα 6.000 ATM που λειτουργούν καθημερινά και όλο το 24ωρο σε ολόκληρη την επικράτεια, έτσι ώστε να εκτελέσουν πολλές τραπεζικές εργασίες όπως αναλήψεις, καταθέσεις, πληρωμές, ενημερώσεις συναλλαγών και υπολοίπων.

Οφειλές προς την εφορία μπορούν να εξοφλούν οι φορολογούμενοι και στο δίκτυο πρακτορείων του ΟΠΑΠ σε όσες περιοχές παραμένουν ανοικτά (που βρίσκονται στο επίπεδο Επιτήρησης) με την χρήση των καρτών τους, ανέπαφα και με ταχύτητα.

Πηγή: ΑΠΕ

Total Economic

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Yποχρεωτικά πεδία επισημαίνονται με *

ΧάρτηςΠως θα μας βρείτε

Είμαστε παντού...Social links
Κάντε μας like και follow στα social media, για να μαθαίνετε πρώτοι νέα και εξελίξεις.
Total Economic SolutionsTES
Προσφέρουμε μια ποικιλία οικονομικών, λογιστικών και νομικών υπηρεσιών.
ΧάρτηςΠως θα μας βρείτε

Είμαστε παντού...Social links
Κάντε μας like και follow στα social media, για να μαθαίνετε πρώτοι νέα και εξελίξεις.

Total Economic Solution 2017-2020 | All Rights Reserved.

Total Economic Solution 2017-2020 | All Rights Reserved.